tag:blogger.com,1999:blog-21911545.post8721313651275799591..comments2023-05-01T13:39:21.633+02:00Comments on Restaurants del Món: PARAGUAY-Febrer 2009Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-21911545.post-20776676267270927642009-04-13T21:44:00.000+02:002009-04-13T21:44:00.000+02:00El millor sempre és el post-sopar....copetes i bai...El millor sempre és el post-sopar....copetes i bailoteo?....NO!!!....<BR/>...<BR/>...<BR/>...<BR/>...<BR/>La caminata fins el Metro hehehe...Salvadorhttps://www.blogger.com/profile/07779412073650117669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21911545.post-12031484819131413392009-02-19T20:34:00.000+01:002009-02-19T20:34:00.000+01:00Los postres fueron variados, Gigi el dulzon se pid...Los postres fueron variados, Gigi el dulzon se pido panqueque con crema de leche que por supuesto no se acabó. Mousses de maracuya y pastel de chocolate. Lo mejor lo del cebondavidhttps://www.blogger.com/profile/07722053407062171199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-21911545.post-40426800430852746172009-02-18T20:25:00.000+01:002009-02-18T20:25:00.000+01:00Al final Pep ens va portar al Paraguayo...li va co...Al final Pep ens va portar al Paraguayo...li va costar una rabietilla en el Xino però va valdre la pena...hehe<BR/><BR/>Vam menjar un pica-pica de choclo, empanadas, chorizo criollo...i com<BR/>plat fort un chuleton de cebo d'un kilo que estava de mort...tot regat amb cervesa i postres...no recordo...algú pot escriure què vam menhar de postre?Corbellahttps://www.blogger.com/profile/10642050153920826313noreply@blogger.com